Jeg ved, at sorg og det at miste er individuelt og at det er personligt. Derfor er min tilgang også individuel og personlig, men først og fremmest professionel og med empati for jer som familie.

Haraldur Símunarson Hansen

Bedemand med tryghed

Mit navn er Haraldur. Uddannet Anlægsgartner, som startede efter uddannelsen Urtagarðstænastan. To år efter startede vi Blómuhúsið Í Norðskála, og senere startede vi blomster butikken Blómuhúsið Tórshavn.

De tre vigtigste ord om min tilgang til familier, der har mistet, er empati, at være oprigtigt lyttende og det er at være en professionel relation i en svær tid. Det hele kan samles i et enkelt ord, tryghed.

Hvorfor bruge Sidste Hilsen?

I mit virke som blomsterhandler er det vigtigt for mig, at kunden er tilfreds, at kunden føler, at de har fået det, som de beder om og gerne mere. Jeg har også, når mennesker kommer til mig i forbindelse med en begravelse, ofte følte, at jeg havde lyst til at gøre mere for en familie.

Derfor har jeg startet Sidste Hilsen.

Fordi jeg her kan skabe tryghed omkring det, der nogle gange er den sværeste situation, som en familie har stået overfor. Når I kontakter Sidste Hilsen, så ved I, at tingene bliver håndteret ordentligt, med respekt, med kvalitet og med omtanke for det, der er bedst for familien og som familien ønsker.

Vi kan, i samarbejde med dig, håndtere den svære samtale og give rum for sorg, samtidig med at vi er tovholder for dig.

Kontakt