Seinasta Heilsan tilbyder

Kiste, Ligklæder og Kistepynt

I ALT 6.449.-

Familien modtager en refusion på 5.000.-
når faktura afleveres hos Heilsutrygd

Ring og hør nærmere

Kister

fra 5.500,-

Kistepynt

fra 1800,-

Alterpynt

fra 200,-

Kranse med bånd

fra 900,-

Sanghæfter

fra 1.999,-

Vi har en fast aftale med en række kommuner

  • Sunda Kommune
  • Sørvágs Kommune
  • Vága Kommune
  • Vestmanna Kommune
  • Kvívíkar Kommune
  • Eystur Kommune
  • Nes Kommune

Tí so elskaði Gud heimin, at Hann gav Son Sín, hin einborna, fyri at hvør tann, ið trýr á Hann, skal ikki fortapast, men hava ævigt lív.
Joh. 3.16.

Begravelser ved Sidste Hilsen

Vi ved, hvor vigtigt det er at afskeden bliver den rigtige og en man mindes i sorg – og dog med stolthed og glæde. Derfor er nærvær, tryghed og empati en vigtig del af vores proces med familier, der mister.

Kontakt
Priser

Begravelse

Afslutningen på livet skal vi alle forholde os til og det vil aldrig være ens. Vi kan vil i samarbejde med dig, håndtere den svære samtale og give rum for sorg.

Læs mere

Produkter

Udvalgte produktserier med omtanke for en rigtig god kvalitet og et flot design. Vi vil ikke gå på kompromis med noget så vigtigt som det sidste farvel

Læs mere

Hvorfor bruge Sidste Hilsen?

I mit virke som blomsterhandler er det vigtigt for mig, at kunden er tilfreds, at kunden føler, at de har fået det, som de beder om og gerne mere. Jeg har også, når mennesker kommer til mig i forbindelse med en begravelse, ofte følte, at jeg havde lyst til at gøre mere for en familie.

Derfor har jeg startet Sidste Hilsen.

Fordi jeg her kan skabe tryghed omkring det, der nogle gange er den sværeste situation, som en familie har stået overfor. Når I kontakter Sidste Hilsen, så ved I, at tingene bliver håndteret ordentligt, med respekt, med kvalitet og med omtanke for det, der er bedst for familien og som familien ønsker.

Mere om os